Goedkoop laten ontwerpen drukwerk

Goedkoop drukwerk ontwerpen

Drukwerk is al eeuwenlang de manier om te promoten. In het oude Pompei zijn er zelfs reclame uitingen op muren gevonden. En de reden hiervoor is simpel: Het werkt uitermate goed.

Echter zie je het tegenwoordig steeds meer en de mensen hebben een gesloten houding tegenover deze marketinguitingen. Behalve als het er mooi uit ziet, dan valt het wel op. Mooi is voor iedereen anders maar wij hebben zo onze trucjes. Trucjes die om onderliggende redenen opvallend zijn, betrouwbaar overkomen of stimuleert om actie te ondernemen. Dan is er sprake van selectieve blootstelling. Wij merken deze opmerkelijke reclame uitingen wel op. En daar draait het bij design om. Een boodschap op de juiste manier overbrengen bij de juiste personen

Bij designen gaat het dus niet alleen om de bestanden in de juiste formaten te drukken met de beste printers en kleuren. Er zit een stukje psychologie achter zoals kleurgebruik en meer. Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat vrouwen meer open staan voor felle kleuren. Dit soort informatie helpt jou om jouw doelen te verwezenlijken. Dit kan naamsbekendheid zijn, verkopen stimuleren of vertrouwen oproepen van de klant.

Goedkoop grafisch ontwerp:

Jij geeft aan hoe je het hebben wil en wij voeren het uit. Of je nu goedkoop flyers, folders, visitekaartjes of boekjes wil ontwerpen, bij ons kan het. De kosten hiervoor bedragen slechts €45,-. Dit doen wij binnen één werkdag. Je ontvangt 3 ontwerpen. Je mag vervolgens kiezen of je een ontwerp wil kopen of niet. De keuze ligt bij jou, je bent nergens toe verplicht. Zonder kleine lettertjes.

Gratis logo laten ontwerpen

Wij kunnen vrijwel alles ontwerpen. Van kleine stempels van 10×10 MM tot spandoeken met een breedte van 5 meter. Wanneer je ervoor kiest een compleet huisstijl door ons te laten doen, ontvang je ook een gratis logo!

Eigen huisstijl
Goedkoop visitekaartjes laten ontwerpen
Mail nu!

Passende oplossingen

Dankzij goedkoop, professioneel grafisch design

Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken of wij jou kunnen helpen. Bellen kan op 00316 144 524 06 en mailen kan door te klikken op het knopje hier rechtsboven of op het mailadres info@drukkerpro.nl
Ik wil grafische ontwerpen!

Vrijblijvend grafische ontwerpen ontvangen

Je zit nergens aan vast, je hebt dus niks te verliezen!

Wil jij ook grafische ontwerpen ontvangen, geheel vrijblijvend? Goedkoop flyers, visitekaartjes, folders, brochures, boekjes, spandoeken of roll-up banners laten ontwerpen?

Neem dan contact op met Drukker Pro Media!