Goedkope flyers en folders maar ook visitekaartjes

Goedkope visitekaartjes

Want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn

Een visitekaartje is iets persoonlijks, het laat zien wat voor bedrijf het is en wat voor persoon jij bent. Het visitekaartje is daarom erg belangrijk, het identificeert tenslotte het bedrijf en de ondernemer.

Drukker Pro koopt groot in en gaat alleen samenwerkingen aan met de grootste leveranciers. Dit doen wij zodat jij er altijd zeker van bent dat je nooit teveel betaald en altijd visitekaartjes binnenkrijgt van top kwaliteit. 

Onze standaard visitekaartjes worden bedrukt op 300GR extra dik papier. Hierbij heeft het papiersoort erg fijne vezels. Hierdoor is de finish erg exclusief en hechten de inkten beter. Ook de lijnen zijn scherper omdat er minder tussenruimte zit tussen de vezels.

De visitekaartjes worden uitgesneden zodat er nooit een witrand te zien is als dit niet de bedoeling was. Ook de snijmachines worden gecontroleerd zodat alle visitekaartjes perfect afgewerkt zijn zonder groeven en oneffenheden.

Goedkope bedrukte enveloppen

Zodat jouw briefpost altijd opvalt

De ervaren ondernemer weet maar al te goed dat bedrukte enveloppen van groot belang zijn. Dit straalt professionalisme uit en valt altijd op tussen andere post.

Volgens het marketing-model “AIDA” draait aandacht trekken altijd op nummer één wanneer een boodschap overgebracht moet worden. En hoe kan jij dit met briefpost beter bereiken dan met bedrukte enveloppen die meteen al opvallen en de aandacht trekken?

Wij kunnen, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders van drukwerk, onze enveloppen helemaal bedrukken. Dit kunnen wij doen omdat wij eerst drukken, daarna de vormen uitknippen (met of zonder venster) op apparaten en vervolgens vouwen en lijmen. Hierdoor kunnen wij elke vierkante millimeter bedrukken.

Goedkope enveloppen bedrukken met venster
Goedkoop briefpapier en goedkope enveloppen bestel je bij Drukker Pro

Goedkoop briefpapier bedrukken

Voorbedrukt zodat jouw brieven sneller uit de printer komen en jouw printer minder inkt gebruikt

De perfecte aanvulling op een huisstijl. Voorbedrukt printpapier zorgt ervoor dat jij zes keer voordeel hebt:
 • Al het briefpost ziet er hetzelfde uit, uitermate professioneel dus!
 • Je hoeft niet meer elke brief opnieuw te ontwerpen
 • Professionele ontwerpen die onmogelijk zijn in Word
 • Printen gaat sneller omdat kleuren al gedrukt zijn (dubbelzijdig als jij dit wil)
 • Printen is goedkoper want je bespaart op kleureninkt
 • Betere printkwaliteit dan welke printer voor kantoor dan ook

Ook briefpapier kunnen wij in grote hoeveelheden inkopen waardoor jij minder betaalt.

Bedrukte pennen

Voor op kantoor of om uit te delen

Dankzij de high-end product-printers kunnen wij pennen ook in kleine oplages goedkoop laten bedrukken. Zo betaal je voor 50 stuks maar 45 euro. Uiteraard betaal je hier ook geen verzendkosten. Wij verrekenen niet extra per kleur. Wij printen full color en kleurovergangen vormen geen enkel probleem.

Hoe hoger de oplage, hoe goedkoper elke pen wordt. De pennen kunnen in verschillende vormen, soorten en kleuren geleverd worden. Alle pennen ondergaan eerst een kwaliteitscontrole voordat ze ingekocht worden voor bedrukking. Dit doen wij zodat wij er zeker van zijn dat de pennen doen waarvoor deze bedoeld zijn: Schrijven, veel schrijven.

Kleine of grote oplage bedrukte pennen
Exclusieve USB-sticks zijn nu te bestellen bij Drukker PRO

Goedkoop USB-Sticks bedrukken

Compact, elegant en helemaal in de stijl van jouw bedrijf

USB-sticks zijn de nieuwe CD’s en ze worden ook steeds goedkoper. Wij kunnen usb-sticks leveren tegen zeer lage prijzen. De bedrukking doen wij met UV-inkten die na jaren lang gebruik niet verkleuren of loslaten. Wij plakken er dus geen folie op, wij printen rechtstreeks op de USB-kaarten zodat deze voor altijd de kleuren vasthouden.

Andere soorten zijn op aanvraag te verkrijgen. Standaard worden onze USB-kaarten geleverd met een geheugen van 2GB. Dit kan echter uitgebreid worden tot 8GB.

Memoblokken, Post-its met jouw ontwerp

Plak ze overal op kantoor

Memoblokken zijn in allerlei kleuren te bedrukken en zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en formaten. Wil je het plakrandje boven of links? Kan allebei! Vierkante, DIN-formaten en veel meer. Ook kunnen wij er een bedrukt kaft omheen trekken.

Memoblokken kunnen ook meerdere bladen hebben. Bij ons heb je de keuze tussen blokken met 50 en 100 bladen. De prijzen starten bij slechts €0,22 per blok en zijn te leveren vanaf 50 blokken! Wederom de goedkoopste in het land!

Memeoblokken en post-its bedrukken goedkoop
Goedkope A4 notiteblokken en notepad en notebooks

Goedkope notitieblokken

Gelijmd of ringbinding, met of zonder extra dik dekblad

Zelfs met simpel aantekeningen maken, kan je uiterst professioneel overkomen dankzij bedrukte notitieblokken. Bedrukte notitieblokken horen thuis in elk kantoor en elke zakenbespreking. De bladen die je loshaalt en weggeeft vormen meteen een flyer die bewaard wordt. 

Notitieblokken zijn te bestellen in verschillende formaten, vanaf 50 stuks. Er zijn verschillende papiersoorten, standaard worden ze geleverd op 90GR printpapier (de beste kwaliteit die erg moeilijk inkt doordrukt op de volgende pagina). Voor 50 stuks met 50 bladen per blok betaal je slechts 67 euro. Dit is de laagste prijs in Nederland net als onze andere producten. Bij de concurrenten moet je toch rekenen op prijzen vanaf 100 euro voor Full-color bedrukking.

Papieren en kartonnen mappen

Gebruik ze als presentatiemappen, offertemappen of beursmappen

Ook mappen kan je eenvoudig en goedkoop drukken bij Drukker Pro. Drukken kan vanaf 100 stuks en de kosten hiervoor zijn slechts €160,-. 

Voor de offertemappen gebruiken wij extra dik papier en er worden “rillen” aangebracht zodat vouwen makkelijk kan zonder dat het scheurt. Wij kunnen de mappen voorzien van een visitekaartjeshouder en eventueel een venster. 

Je kan de mappen ook aan de binnenkant laten bedrukken! Daarnaast kunnen wij ook de mappen extra exclusief maken door het mat te foliëren en bepaalde teksten, vormen en tekens in hoogglans te drukken. Hierdoor krijgen de mappen een erg luxe en unieke uitstraling.

Goedkoop mappen ontwerpen en laten bedrukken
Goedkoop stempels met stempelkussen bedrukken

Stempels

In vele formaten en soorten

Ook kan je bij Drukker Pro stempels bestellen. Dit kunnen houten stempels zijn maar ook stempels met een ingebouwde stempelkussen.

De prijzen beginnen bij 21 euro voor de stempels met ingebouwde stempelkussen.

Stickers

Wit, doorzichtig, PVC of papier, wij hebben alle soorten

Stickers kan je makkelijk en erg goedkoop bestellen bij Drukker Pro. Wij kunnen vele formaten en materiaalsoorten leveren. Grofweg kunnen de stickers onderverdeeld worden in twee hoofdgroepen. De kleine stickers (t/m A3 formaat), en de grote stickers van vinyl. 

Kleine stickers zijn er in vele formaten. Voorbeeld van onze lage prijzen: A6 vinyl-stickers 100 stuks kost slechts €46,-. Bestel je er 1.000, dan kost het maar €66,- en deze kwantumkortingen stijgen zelfs nog meer naarmate je meer besteld.

Meer informatie over de grote stickers kun je vinden onder het kopje “Groot drukwerk”.

Grote en kleine stickers in allerlei vormen en soorten laten bedrukken in full color
Goedkoopste roll-up banners van Nederland zijn te bestellen bij Drukker Pro

Oprol banners

Roll-up, presenteren, Roll-down, in het tasje en klaar!

Roll-up banners zie je tegenwoordig overal. Deze banners hebben een eigen span-systeem en je hoeft geen professional te zijn om deze simpele banners op te zetten en weer terug te rollen. Voor het drukken van deze banners maken wij gebruik van de meest geavanceerde printers die alles haarscherp printen op een extra dik bisonyl doek. Standaard binnen 4 dagen geleverd of tegen een meerprijs ook binnen 2 dagen mogelijk. De prijzen zijn als volgt:

Standaard (1):

 • 80×200 = €54,00
 • 85×200 = €56,00
 • 100×200 = €64,00
 • 120×200 = €74,00

Premium (2):

 • 85×200 = €67,50
 • 100×200 = €84,50
 • 120×200 = €102,20

Luxury (3):

 • 85×200 = €77,50
 • 100×200 = €94,50
 • 120×200 = €117,20

Kantoor decoratie

Laat zien dat het jouw kantoor is

Richt jouw kantoor in zoals jij dit wil, laat een quote bedrukken op canvas die jou inspireert of laat jouw logo groot bedrukken op aluminium. We hebben vele soorten materialen en meer informatie is te vinden onder het kopje “Groot drukwerk”. Ook kunnen wij deze panelen en borden in elk gewenste vorm snijden!
Makkelijk zelf canvasdoeken wisselen doe je met een aluminium stretchframe