onslag
persoonlijk

Wij geloven in persoonlijk contact. Standaard mailtjes, een no-reply mailadres, dure 0900-nummers en klantnummers doen wij niet aan. Gewoon een vast contactpersoon die jou kent en een passende oplossing biedt voor jouw problemen!

innovatief

De wereld om ons heen verandert constant en wij doen mee. Zo ben jij er zeker van dat wij met de nieuwste systemen en producten werken zodat jij een passende oplossing krijgt anno 2015.

kwalitatief

Omdat wij liever partners hebben in plaats van eenmalige klanten, werken wij dagelijks aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Daarbij komt bijscholing kijken maar ook investeringen en de nieuwste technologieën.

resultaatgericht

Persoonlijk contact en een goede kwaliteit is niet genoeg. De producten of diensten die jij afneemt moeten bij jouw bedrijf passen en effectief zijn. Het juiste product of dienst aanbieden is onze leidraad.

voordelig

Wij houden ervan om de prijzen laag te houden. Het is ook leuk om een glimlach te zien bij de klanten wanneer zij zien dat zij een geweldige deal te pakken hebben. Het juiste product, met extra aanvullende service voor een lage prijs.

youwin

Uiteindelijk draait het erom dat onze partners tevreden zijn met ons. Wij willen meteen positieve gevoelens op kunnen roepen met onze merknamen Drukker Pro Media, Rocketprint en Rocketmobiel.