Goedkope flyers en folders maar ook visitekaartjes

Visitekaartjes

Goedkoper, betere kwaliteit en altijd meer keuze. Voor ieders wens, een passende oplossing!

Wij onderscheiden onszelf door de nadruk op kwaliteit. Uiteraard betaal je hier nooit extra voor. De kwaliteit zal zich alleen maar verbeteren door de tijden heen. Wij zijn vaak bezig om te upgraden naar een betere kwaliteit en lagere verkoopprijzen.

Wij drukken altijd op een premium papiersoort (300, 350, 400 grams of een van onze 20 andere papiersoorten) en dat voel je. Sommigen beweren dat ze het zelfs proeven, maar dat is niet de bedoeling. Visitekaartjes zijn niet om op te eten. Behalve als je dit wil natuurlijk, dan drukken wij dit op eetbaar papier. Of wil je liever een spiegelend visitekaartje? Eentje met ronde hoeken misschien? Wil je een vorm in zilver drukken op een mat zwarte visitekaartje zodat het exclusief overkomt? Ook dit is mogelijk. Geen opdracht is ons te gek!

De prijzen beginnen bij slechts €8,- inclusief verzendkosten voor 50 stuks. Dit wordt gedrukt op 400 Grams premium papier. Beter en steviger dan de andere prijsvechters. Meer prijzen zijn hieronder opgenomen:

 • 100 stuks = €12,-
 • 200 stuks = €22,-
 • 1000 stuks = €32,-

Briefpapier

Zodat jij altijd professioneel overkomt

Drukker Pro levert vanaf nu ook briefpapier! Professionele bedrijven gebruiken vaak voorbedrukte briefpapier. Het voordeel hierbij is: het bespaart een hoop inkt, je bespaart een hoop tijd bij het opmaken van brieven, het printen gaat sneller, al het briefpost is identiek en hierdoor kom je altijd professioneel over.

Hoe meer je besteld, hoe goedkoper wij zelf kunnen drukken. En dat merk je in de prijzen.

Voor 1.000 stuks betaal je maar €51,- en 10.000 stuks kunnen wij printen voor maar €160,-. Net als al het andere drukwerk, verrekenen wij niks extra voor het printen in kleur. Liever een kleinere oplage? Ook dat kan. Wij leveren vanaf 100 stuks (€38,-).

Goedkoop briefpapier en goedkope enveloppen bestel je bij Drukker Pro
Goedkope flyers drukken A5 A6 A7 A4 A3 A8

Flyers

Zo mooi dat je ze eigenlijk niet wilt uitdelen

Flyers worden vaak uitgedeeld en wij snappen goed dat jij op wilt vallen. Een flyer moet niet in een prullenbak eindigen. Hier hebben wij trucjes voor die we graag met je delen.

Dankzij onze mooie ontwerpen en luxeuze papiersoorten vallen onze flyers altijd op. Wij kunnen er ook een mooie twist aan geven wat de meeste anderen niet kunnen. Denk hierbij aan een gedeeltelijke hoogglans afwerking. Je hebt dan een matte flyer waarbij bepaalde prints in hoogglans gedrukt worden. Of wil je liever een flyer met een citrusgeur? Ook dat is mogelijk net als andere geuren zoals mint, aardbeien en veel meer. Wil je liever een unieke vorm zoals een ster, een hartje of een banaan? Wij kunnen de flyers ook leveren in andere vormen. Ook hier geldt: “The sky is the limit”.

Prijsvoorbeeld A6 flyers op premium 135 grams papier:

 • 100 stuks = €30,78
 • 250 stuks = €31,57
 • 1.000 stuks = €34,76
 • 5.000 stuks = €45,60
 • 10.000 stuks = €66,76

Boekjes

Top kwaliteit en top afwerking

Het drukken van boekjes is wat lastiger. Gelukkig voor onze klanten zijn wij hier professioneel in. 

Boekjes moeten eerst gedrukt worden, daarna moeten de boekjes op millimeters nauwkeurig gesneden en geniet worden. Alles moet tot in de perfectie uitgevoerd worden en op tijd geleverd worden. 

Ons productieproces in dermate professioneel, dat wij altijd goed uitgelijnde boekjes leveren. Er steken geen pagina’s uit, de nietjes zijn altijd goed geplaatst en jij komt altijd professioneel over met deze boekjes.

Het is natuurlijk ook mogelijk om geen nietjes te gebruiken maar een lijmrug of ringbanden.

Prijsvoobeeld A6 formaat:

 • 100 stuks = €55,-
 • 1000 stuks = €115,-
 • 10.000 stuks = €475,-

(andere formaten en oplages zijn ook te leveren)

Goedkope brochures drukken in A4 formaat, goedkope brochures drukken vierkant, goedkoop vierkante BROCHURES drukken, goedkoop a5 BROCHURES drukken
Kleine of grote oplage bedrukte pennen

Bedrukte pennen

Om altijd op te vallen

Of je nu een kleine oplage wil bestellen voor op kantoor of een grote oplage wil bestellen om uit te delen, bij Drukker Pro krijg je jouw pennen altijd tegen een lage prijs. Hoe meer je besteld, hoe goedkoper wij kunnen drukken. 

Natuurlijk controleren wij onze pennen nauwkeurig zodat ze goed en lekker schrijven. Daar is een pen tenslotte voor bedoeld!

Je kan al pennen bestellen vanaf 25 stuks. De prijzen voor 50 pennen beginnen bij €45,-

Posters

Voor binnen of buiten

Posters zijn er in vele formaten, materialen en afwerkingen. Wij kunnen niet alleen de standaard papiersoorten leveren (135 grams) maar ook luxe papiersoorten, plastic posters die geheel waterproof zijn maar ook blueback posters. De blueback posters hebben een blauwe coating aan de achterkant en zorgt ervoor dat de ondergrond niet doorschijnt door jouw poster. De posters kunnen wij ook als stickers leveren. Plakken is dan veel sneller!

En ook voor de posters hanteren wij onze laagst mogelijke prijzen, voorbeelden voor A2 posters zijn hieronder opgenomen:

 • 1 stuk = €15,-
 • 10 stuks = €28,-
 • 100 stuks = €45,-

Wij drukken standaard tot Abri formaat (bushalte posters) maar kunnen nog groter printen op grote rollen papier met UV-inkten op extra stevig papier, vinyl stickers of PVC.

kleine oplage poster bedrukken grote poster kleine oplage posters per stuk drukken
Grote en kleine stickers in allerlei vormen en soorten laten bedrukken in full color

Stickers

In alle soorten, maten, vormen en mogelijke combinaties

Stickers kunnen wij in alle soorten en maten leveren. Ronde stickers, vierkante stickers, rechthoekige stickers, losse letters op een vel (bijvoorbeeld voor de openingstijden) en heel veel meer.

Dit kunnen grote raamstickers zijn of kleine etiketten. Werkelijk alle soorten zijn te producten. Ook de stickers leveren wij altijd tegen een zeer lage prijs. De goedkoopste in Nederland om precies te zijn.

Prijsvoorbeeld A6 formaat PVC:

 • 100 stuks €46,-
 • 1000 stuks €66,-

Reclameborden

Size & Price do matter

Reclameborden en -doeken vallen op. Ze zijn groot, prominent en stralen professionalisme uit. Elk groot bedrijf heeft een groot reclamebord of -doek. Loop niet achter en bestel jouw reclamedoeken of -borden tegen zeer lage prijzen.

Ook kunnen wij deze enorme doeken (tot 5 meter in breedte) ontwerpen zodat de drukkwaliteit ook tip top in orde is. De borden kunnen wij helaas niet zo groot drukken omdat het transporteren dan onmogelijk is. Aluminiumborden leveren wij tot 150x305CM en canvasdoeken leveren wij tot 90x160CM of 100x150CM.

Naast deze drie meest bestelde materialen leveren wij vele andere soorten borden. Honinggraat karton, displaykarton, trespa, verschillende soorten plastic en ook plexiglas.

Prijsvoorbeeld reclameborden 100x100CM:

 • Spandoek = €13,-
 • Canvasdoek = €49,-
 • Aluminium = €54,-
Dubbelzijdig foto op aluminium, dubbelzijdig aluminium bedrukken
Drukwerk beurs beurs 2014 beurs 2015 beurs 2016 beurs 2017

Beurswanden

Zodat jij alle beursgangers naar jouw stand krijgt

Kan jij het gezicht van jouw concurrenten voorstellen wanneer jij met een enorme banner komt verschijnen op een beurs? Eentje met een afmeting van 2×3 meter of 3×4 meter. Gebogen of recht ontwerp. 

En weet je wat nog mooier is? Onze beursbanners zijn niet alleen groot, ze zijn super stevig en hebben een aluminium skelet dat op te vouwen is en geleverd wordt in een tas of koffer. De koffer is te gebruiken als een balie en hiervoor krijg je uiteraard een houten blad voor. Dit is echter niet alles. Het doek van de banner is te vervangen. De volgende keer hoef je dan alleen een doek te bestellen als je een ander ontwerp wil hebben, dit is minder dan de helft van het totaalpakket!

De banners worden geleverd met een gratis halogeen lamp

Mail Drukker Pro

Start nu met bestellen!

Bestellen is erg eenvoudig.

Op mailbasis kan je een offerte opvragen of een afspraak inplannen (als je hulp of informatie nodig hebt). Wij komen graag naar je toe met product samples en de juiste informatie.

Hierna worden de mogelijkheden en de prijzen besproken.

Wanneer een overeenkomst bereikt is, starten wij met drukken! Herhaalaankopen kunnen wij ook op rekening bedrukken tot een bedrag van 250 euro. Als je op rekening wil betalen moet je wel een geldig KVK-nummer hebben.