5631942408_c3b15b3c58_b

Drukker Pro Media

Long Nguyen / Marketing Expert

Drukker Pro Media
drukkerpro.nl

LinkedIn

Gepubliceerd: 16 november 2015

Met de komst van digitalisering en het internet draait het tegenwoordig om je bedrijf zo te positioneren zodat je online vindbaar bent. Maar waarom doen we dat niet meer zoveel met promotiematerialen? We hebben allemaal wel eens gehoord dat je geld moet investeren om geld te kunnen verdienen. Maar waar zouden we onze geld in moeten investeren.. Promotiematerialen. Ze zijn een bewezen, kosteneffectieve manier van marketing van uw bedrijf om een zeer groot publiek terwijl het minimale werk vergt. Dit klinkt efficiënt, nietwaar? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier verder.

Waarom zou je het moeten gebruiken?

Promotionele producten stelt mensen in staat om je merk te zien. Daarnaast is het belangrijk dat mensen met je merk herkennen er mee kunnen associëren. Deze elementen spelen een grote rol in je resultaten, want des te meer mensen die bewust zijn van je merk, des te betere resultaten je zult behalen met je verkoop.

Het verhogen van naamsbekendheid

Naamsbekendheid vereist herhaalde blootstelling aan de merknaam, slogan en logo. Het zien van het zelfde ding over en weer is vaak een van de beste manieren om iets te herinneren en dat is waar promotionele producten van pas komen. De kans is groot dat mensen je bedrijf onthouden als ze honderden of zelfs duizenden keren worden blootgesteld aan je merk.

Welke promotiematerialen zou je kunnen gebruiken?

Het hangt er natuurlijk van af waar je de promotiematerialen voor wilt gebruiken én wat je budget is. Over het algemeen hebben deze meeste bedrijven de neiging om voor deze producten te kiezen:

–       Bedrijfsmaterialen: visitekaartjes, business card holder, adresboek, laptop sleeve

–       Bureau accessoires: bekers, glas, kalenders

–       Kleding: T-shirts, petten, hoeden, sokken, handschoenen, zweetbanden

Alhoewel dit de meeste voorkomende items zijn, kun je erg creatief mee aan de slag. Het is in feite hoe creatiever je bent, hoe succesvoller je zal zijn.

Samenvattend

Kortom, het gebruik van promotiematerialen is enorm handig om je merk onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten te brengen en tegelijkertijd de verkopen te stimuleren! Bij Rocketprint kun je terecht voor diverse producten zoals: flyers, visitekaarten, banners en posters. Daarnaast geniet iedereen van de beste service. En dan bedoelen wij niet enkel de klantenservice. Ben je nieuwsgierig naar onze producten en wilt je ook het maximale halen uit je marketingacties? Kijk dan hier voor het aanbod..